[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ "ΑΡΜΟΔΙΟΣ" ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΝΤΡΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΣ... ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ

Τι λέξεις μπορούν να περιγράψουν το δράμα των δυο οικογενειών, ποιος να τους εξηγήσει το γιατί ποιος να τους παρηγορήσει. Ήμασταν εκεί δίπλα τους όπως και εκατοντάδες άλλοι. Χαιρετίσαμε τα δυο παλικάρια και ευχηθήκαμε το αίμα τους να είναι το τελευταίο που χύνεται στην άσφαλτο.
   Ο Νίκος και ο Θανάσης δεν θα είναι μαζί μας στην επόμενη έξοδο με τις μηχανές. Θα είναι μαζί τους το μυαλό όλων μας και οι ευχές μας να είναι οι τελευταίοι που χάνουμε από κοντά μας.
  Δυστυχώς έλαμψε δια της απουσίας της η πολιτική και φυσική ηγεσία μας, γεγονός που σχολίαζαν και σιγοψιθύριζαν οι παρευρισκόμενοι. Το ΣΕΦΕΑΑ στηλιτεύοντας τις παθογένειες της Υπηρεσίας κατήγγειλε στο παρελθόν και εγγράφως για τα κακώς κείμενα, αποφασισμένο από αύριο και πάλι να συνεχίσει την προσπάθεια να αφυπνίσει τους κοιμώμενους και αδιάφορους ανευθυνο-υπεύθυνους για όσα σαφώς καταγγέλλει.




--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 8/01/2012 07:11:00 μμ