[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ... ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΝΑ ΤΑΓΜΑ ΡΩΣΩΝ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ...!!!


Μέσα στις επόμενες ημέρες καταφτάνουν τα τρία ρωσικά αποβατικά πλοία με την συνοδεία τους, τα δύο πολεμικά πλοία στις ακτές της Συρίας σύμφωνα με ρωσικά πρακτορεία που επικαλούνται πηγή στο γενικό επιτελείο. Όπως αναφέρουν οι ρωσικές πηγές σε κάθε αποβατικό επιβαίνουν 120 πεζοναύτες έτοιμοι για κάθε είδους επιχείρηση.

Πρόκειται για τα πλοία του στολίσκου του βόρειου Ατλαντικού ο οποίος πριν από μερικές μέρες εισήλθε στην Μεσόγειο με προορισμό την Συρία. Ο ρωσικός στολίσκος αποτελείται από το αντιτορπιλικό Admiral Chabanenko κλάσης Udaloy ΙΙ τρία αποβατικά πλοία κλάσης Ropucha του στόλου του Βορείου Ατλαντικού καθώς και την φρεγάτα Yaroslav Mudry κλάσης Neustrashimy του στόλου της Βαλτικής και δύο ρυμουλκά πλοία.

Τα πλοία πρόκειται να φτάσουν στο λιμάνι της Tartus μέχρι το τέλος της εβδομάδας και θα συναντήσουν την ρωσική φρεγάτα Smetlivi, κλάσης Kashin Mod.

Ήδη μία ρωσική μονάδα αναγνώρισης και μία μονάδα GRU, συνολικά περίπου 50 άνδρες έχουν μεταφερθει στην Tartus, προκειμένου να ασφαλίσουν την ευρύτερη περιοχή της απόβασης.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί η αποστολή των ρωσικών πλοίων με το Τάγμα των Πεζοναυτών που μεταφέρουν η Ρωσία είxε ανακοινώσει παλαιότερα ότι ετοιμάζεται να στείλει πεζοναύτες στη Συρία για την περίπτωση που χρειαστεί μεταφορά εξοπλισμού και προστασία του προσωπικό της βάσης. defencenet.gr

TO ZHTOYMENO EINAI ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΘΟΥΝ ΟΙ ΗΤΤΗΜΕΝΟΙ, ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ, ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΙ, ΣΥΡΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΛΙΠΟΤΑΚΤΣ... ΔΕΙΤΕ... (ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ)
--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 8/03/2012 04:06:00 μμ