[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΜΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ Η ΜΑΡΙΑ ΡΕΠΟΥΣΗ... ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΜΜΟΝΗ...!!!

Η κυρία Μαρία Ρεπούση της ΔΗΜΑΡ, προτού ακόμη επιστρέψει από τις διακοπές της από το Κυπαρίσι Λακωνίας, ξαναχτύπησε. Θέλει τους εκπαιδευτικούς στα σχολεία και όχι στα γραφεία και ζητεί να σταματήσουν πάραυτα οι αποσπάσεις εκπαιδευτικών και να επιστρέψουν οι πάντες στις οργανικές τους θέσεις, δηλαδή στη διδασκαλία. Με το άνοιγμα της Βουλής όμως η κυρία Ρεπούση ετοιμάζει τις προτάσεις της για τις αλλαγές στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, ανάμεσα στις οποίες θα είναι και η κατάργηση του υποχρεωτικού εκκλησιασμού για τους μαθητές.

Αλλά ίσως το πιο ενδιαφέρον, για το οποίο δεν αποκαλύπτει τίποτα, είναι αλλαγές που θα προτείνει στο μάθημα της Ιστορίας. Το μόνο που αφήνει να διαρρεύσει είναι ότι το μάθημα της Ιστορίας δεν το έχει αγγίξει κανείς ως τώρα, επειδή, όπως λέει, αποτελεί την «καυτή πατάτα». Θυμάστε την καυτή πατάτα που έφερε o «συνωστισμός της Σμύρνης»; tovima.gr

--------------------------------------
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 8/18/2012 08:26:00 μ.μ.