[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ...


Άμεση απάντηση στους 12 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δίνει το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης με ανακοίνωση που εξέδωσε. Μάλιστα αναφέρει ότι η Κουμουνδούρου ψεύδεται συστηματικά.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:


«Μέχρι πρόσφατα ο ΣΥΡΙΖΑ μας είχε συνηθίσει σε εμμονές και σε ιδεοληψίες. Πλέον, είναι προφανές ότι αρχίζει να ασκείται στη συστηματική ψευδολογία. Στην επονείδιστη ανακοίνωσή τους 12 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ επικαλούνται… «καταγγελίες» (ποίων, πότε και που δεν κατανομάζουν!) για ανύπαρκτους «ξυλοδαρμούς» παράνομων μεταναστών και προχωρούν σε ένα παντελώς αστήριχτο «κατηγορώ» εναντίον όχι εναντίον της συγκεκριμένης κυβέρνησης αλλά της ίδιας τους της χώρας στην πραγματικότητα. Πρόκειται όχι απλώς για πρωτοφανή ανευθυνότητα αλλά και για ασύστολα ψεύδη, τα οποία ανερυθρίαστα επικαλούνται.

Ουδείς παράνομος μετανάστης «στοιβάζεται». Η συντριπτική πλειοψηφία τους διαμένει σε συνθήκες όχι απλώς κατάλληλες αλλά άριστες, στις εγκαταστάσεις των Σχολών της Ελληνικής Αστυνομίας. Ουδείς ξυλοδαρμός υπήρξε, όπως φυσικά και ουδεμία σχετική καταγγελία. Καμία καταστρατήγηση ανθρώπινου δικαιώματος υπήρξε, αλλά εφαρμόσθηκαν αυτά που οι νόμοι και οι διεθνείς συνθήκες ορίζουν.

Από την πρώτη στιγμή άλλωστε που ξεκίνησε η υλοποίηση της επιχείρησης Ξένιος Ζευς, η εντολή της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη ήταν ρητή και κατηγορηματική: καμιά χρήσης φραστικής ή σωματικής βίας. Εντολή η οποία τηρήθηκε απόλυτα. Οι 12 βουλευτές όμως, μιμούμενοι την τακτική Γκέμπελς, όχι μόνο επικαλούνται ανύπαρκτες «καταγγελίες», αλλά και προχώρησαν σε εντελώς αποσπασματική συρραφή δηλώσεων Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, βάλλοντας ταυτόχρονα εναντίον Διεθνούς Οργανισμού, όπως ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης, επειδή… τόλμησε να χρηματοδοτήσει την επιστροφή των παράνομων μεταναστών στις χώρες τους!

Εκπληκτικό είναι επίσης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ υπερασπίζεται τα κυκλώματα του οργανωμένου εγκλήματος που εκμεταλλεύονται δυστυχισμένους αλλοδαπούς ως επαίτες στους φωτεινούς σηματοδότες και ασκεί κριτική και στην καταπολέμηση των συγκεκριμένων κυκλωμάτων! Όσον αφορά την κριτική στο γεγονός ότι η Ελλάδα δεν είναι πλέον «ξέφραγο αμπέλι» και διεξάγονται αστυνομικοί έλεγχοι σε παράνομους μετανάστες στον Σταθμό Λαρίσης, τους παραδίδουμε στην κρίση των κατοίκων του ευρύτερου Κέντρου της πρωτεύουσας. Μια απλή ανάγνωση των ανακοινώσεων των φορέων των κατοίκων της Αθήνας τις τελευταίες ημέρες, όπως και άλλων φορέων, θα τους πείσει τους συγκεκριμένους βουλευτές για πως αντιμετωπίζουν οι πολίτες τις παρεμβάσεις του ΣΥΡΙΖΑ από τη μία πλευρά και την επιχείρηση «Ξένιος Ζευς» από την άλλη.

Ας γνωρίζει τέλος ο ΣΥΡΙΖΑ ότι στα ανθρώπινα δικαιώματα περιλαμβάνεται το δικαίωμα της ασφάλειας. Χωρίς ασφάλεια άλλωστε ούτε πραγματική ελευθερία υπάρχει ούτε Δημοκρατία. Και χωρίς να παραβλέπουμε τα δικαιώματα των παράνομων μεταναστών, τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών σε μια ασφαλή ζωή θα συνεχίζουμε να τα προασπίζουμε. Ας το πάρουν απόφαση».

------------------------------



--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 8/10/2012 11:48:00 μ.μ.