[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΤ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΟ ΤΟΥΡΚΞΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ... ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΡΥΠΤΕΣ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΑ!

Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ
ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΤ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΟΡΑΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ... ΜΟΛΙΣ ΣΗΜΕΡΑ Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ "ΠΡΟΣΦΟΡΑ" ΤΗΣ ΜΙΤ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ... ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΡΥΠΤΕΣ ΜΕ ΟΠΛΑ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΟΟΟΜΑΣΤΕ...  ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ...

Ο τουρκικός Οργανισμός Υπηρεσίας Πληροφοριών (Milli İstihbarat Teşkilatı -MİT) προκηρύσσει διαγωνισμό για την πρόσληψη ανδρών ειδικών υπηρεσιών που θα χρησιμοποιηθούν σε διάφορες περιοχές της χώρας και του κόσμου.

Σε γραπτή ανακοίνωση της η γραμματεία της MİT αναφέρει ότι οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι άτομα υπεύθυνα, με δεξιότητες στην επικοινωνία, με προσωπικότητα, άτομα ερευνητικά, πρακτικά και να εμπνέουν εμπιστοσύνη.

Άτομα τα οποία προτιμούνται είναι πανεπιστημιακού επιπέδου που έχουν σπουδάσει στις διεθνείς σχέσεις, στη δημόσια διοίκηση, πολιτική επιστήμη, διοίκηση επιχειρήσεων, οικονομικά, χρηματοικονομικά, ψυχολογία, κοινωνιολογία, δημοσιογραφία, καθώς και μηχανολόγοι ηλεκτρονικοί, βιομηχανικοί μηχανικοί, ηλεκτρονικών υπολογιστών, ηλεκτρονικών επικοινωνιών, της επιστήμης των υπολογιστών, της μηχανικής, των τηλεπικοινωνιών ή ακόμη και οι κάτοχοι πτυχίων φυσικής, μηχανικού και πυρηνικής ενέργειας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους , από τις 17 Αυγούστου έως τις 21 Σεπτεμβρίου, μέσω της ιστοσελίδας της MİT. echedoros-a.gr

------------------------------
--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 8/16/2012 09:04:00 μ.μ.