[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΔΗΛΏΝΕΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ "ΞΕΝΙΟΣ ΧΕΥΣ"


Την ικανοποίησή του για την επιχείρηση «Ξένιος Ζευς», εκφράζει, με σημερινή του ανακοίνωση, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, ζητώντας παράλληλα την επέκταση των ελέγχων στους πάγκους του υπαίθριου στάσιμου εμπορίου.

«Το επιμελητήριο δεν μπορεί παρά να επικροτήσει τις ενέργειες της πολιτείας που -με σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα- αποσκοπούν στην αποκατάσταση του φυσιολογικού ρυθμού στη ζωή της πολύπαθης Αθήνας. Η μακροχρόνια και ανεξέλεγκτη «κατάληψη» κεντρικών και εμπορικών δρόμων της πρωτεύουσας από παράνομους μετανάστες παρέλυσε τη νόμιμη εμπορική δραστηριότητα και «εκτόξευσε» τον τζίρο του παραεμπορίου», αναφέρει.

Προσθέτει ακόμη ότι πολλοί από τους πάγκους υπαίθριου στάσιμου εμπορίου έχουν εξελιχθεί σε μόνιμη και διαρκή εστία παραεμπορίου και φοροδιαφυγής και ζητά εντατικοποίηση των ελέγχων, αλλά και αυστηροποίηση των κανόνων αδειοδότησης από τους δήμους.

Πηγή: ΑΜΠΕ

-------------------------------
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 8/06/2012 06:54:00 μ.μ.