[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ...!!!


xryshaygh.com._ Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες μεγάλος αριθμός λαθρομεταναστών (περί τους 300) έχουν ξεκινήσει -υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας- σήμερα από την Αθήνα με λεωφορεία, με προορισμό την Κομοτηνή, και συγκεκριμένα την Σχολή Αστυφυλάκων (και χρόνο άφιξης της πρώτες πρωινές ώρες της 4ης Αυγούστου), όπου και πρόκειται να διαμείνουν για άγνωστο χρονικό διάστημα. Τούτο σημαίνει πως έχει ήδη σχεδιαστεί - αποφασιστεί, από την κυβέρνηση της τρόικας, να μετατραπούν (και) οι Σχολές της ΕΛΑΣ στην Θράκη μας σε "Κέντρα Υποδοχής Λαθρομεταναστών" (όπως στην Αμυγδαλέζα), γεγονός που σαφώς προκαλεί το δημόσιο αίσθημα, προσβάλει την ίδια την ΕΛΑΣ και, επίσης, ΑΜΕΣΑ πρέπει να προκαλέσει την αντίδραση της τοπικής κοινωνίας. Το Κίνημά μας παρακολουθεί την όλη υπόθεση από κοντά και με αμείωτο ενδιαφέρον, μιας και σχεδιάζει το ενδεχόμενο άμεσης κινητοποίησης σε τοπικό ή περιφερειακό επίπεδο (-αν χρειαστεί), ώστε μια τέτοιου είδους ενέργεια να αποτραπεί.

 Επιπλέον, να σημειωθεί πως για τον αριθμό των αστυνομικών που πρόκειται εσπευσμένα να μεταφερθούν στην Θράκη, εν όψει της μετακίνησης μεγάλου κύματος λαθρομεταναστών από την Συρία προς την χώρα μας, έχουν ήδη εξασφαλιστεί ξενοδοχειακές κλίνες ή εγκαταλελειμμένα στρατόπεδα (κάτι που σημαίνει άθλιες συνθήκες διαμονής !), και όχι οι εγκαταστάσεις των Σχολών της ΕΛΑΣ στην Θράκη, που όπως φαίνεται δεν θα λειτουργήσουν φέτος, λόγω της πρόσληψης μικρού αριθμού δοκίμων αστυφυλάκων (500 αντί για 2500, εάν δεν απατώμεθα), μέσω της διαδικασίας των Πανελληνίων Εξετάσεων. Τα συμπεράσματα δικά σας...


-----------------------------



--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 8/03/2012 11:08:00 μμ