[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΒΙΝΤΕΟ: ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ, ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΙΧΑ..


Τελέσθηκε σήμερα 13/08 με την παρουσία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Παροναξίας κ.Καλλίνικου, στον ιερό ναό της Εκατονταπυλιανής, η εξόδιος

ακολουθία για τον αθάνατο συμπολίτη μας Δημήτρη Μίχα, το νήμα της ζωής του οποίου κόπηκε τόσο βίαια στην προσπάθειά του να αποτρέψει τη διαφυγή της κακοποιούς συμμορίας που λήστεψε προ τριημέρου την Alpha Bank στη Νάουσα και έπεσε νεκρός από τις σφαίρες των ληστών.

Βουβός ο πόνος στα πρόσωπα των συγγενών και των φίλων του Δημήτρη που παραβρέθηκαν στη νεκρώσιμη τελετή για να πουν το στερνό αντίο στον άνθρωπό τους, στον άνθρωπό μας, στον ηρωικό συμπολίτη μας που χάθηκε τόσο πρόωρα, άδικα και αναπάντεχα στο βωμό της προάσπισης του κοινού οφέλους.

Η πέτρινη σιωπή και ο εσωτερικός βουβός σπαραγμός όλων στο ύστατο αντίο ήταν ο απέριττος ηθικός φόρος τιμής που αποτίθηκε στην ηρωική αυταπάρνηση για αυτοθυσία του γενναίου Δημήτρη της Πάρου αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας.

Καλό σου ταξίδι Δημήτρη, θα σε θυμόμαστε πάντα και η πράξη σου θα φωτίζει πάντα τις ζωές μας. parianostypos.gr--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 8/13/2012 08:28:00 μ.μ.