[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ... ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ...

makeleio.gr._ Η Πάρος τελικά έχει καλούς ανθρώπους αλλά έχει και αποβράσματα. Τους συναντάς παντού. Στις υποτίθεται κοσμικές ταβέρνες που πουλάνε τα σάπια κρέατα, στα καλντερίμια με άθλιους μαγαζάτορες που κλέβουν το κόσμο, στα cafe που πληρώνεις τον cafe πάνω από 4 ευρώ, σε σπίτια υποτίθεται πλουσίων που το γαμήσι μεταξύ τους πάει "γόνα" με πληρωμένους νταβραντισμένους λαθραίους.

Κάποια από αυτα τα αποβράσματα προσπαθούν να διαδώσουν ότι ο δολοφονηθείς Δημήτρης Μίχας που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες των δολοφόνων του(που μάλλον είναι αδίστακτοι Αλβανοί φονιάδες), ένας υποδειγματικός οικογενειάρχης, ήταν "Χρυσαυγίτης και την έψαχνε και πήγε να κάνει τον ήρωα. Έλα μωρές δεν έγινε και τίποτα φοβερό. Πήγαινε γυρεύοντας ο τύπος".

Κάντε μια βόλτα σε αυτά τα άθλια καφέ της Νάουσας, μπροστά στο λιμάνι που απασχολούν αλλοδαπούς για να εξακριβώσετε αυτά που σας λέμε.

Μιλάμε για αθλιότητες. Ότι κι αν ήταν ο μακαρίτης, όπου κι αν ανήκε, δεν είχε δικαίωμα να ενδιαφερθεί για τους συνανθρώπους του;

Η Πάρος έχει πολύ καλούς ανθρώπους αλλά και πολύ κακούς. Οι δεύτεροι έχουν και πολύ κακές παρέες. Βρωμοκυκλώματα. Που τα ξέρουμε απ'έξω. Απάνθρωποι, κοκάκηδες, πουστρόνια. Λίγοι οι πραγματικά αρσενικοί σε ένα νησί που κατά την παράδοση όταν έλειπαν οι Παριανοί σύζυγοι γιατί ήταν ναυτικοί, οι Παριανές κοιμούνταν με έγχρωμους και αλλόθρησκους πειρατές.

--------------------------------
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 8/10/2012 11:22:00 μ.μ.