[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΣΣΣΣΣ.. ΗΣΥΧΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΕΙΔΗΣΗ...!!! ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΖΗΤΑΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ...!!!


ΜΕ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ ΔΥΟ ΜΑΤΙΑ ΔΥΟ ΑΥΤΙΑ... ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΚΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΤΑ ΧΕΙ ΤΣΟΥΞΕΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΔΙΠΛΑ... Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΕΘ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ "ΤΟΥΜΠΑ" ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ... ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ "ΒΗΜΑ":

ΒΗΜΑτοδότης: «Ας έρθει στη Θεσσαλονίκη ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, να τον γνωρίσω, να δω τι άνθρωπος είναι» είπε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Ι. Μπουτάρης, όταν ρωτήθηκε εάν θα συναντηθεί με τον κ. Ν. Μιχαλολιάκο, στο πλαίσιο της επίσκεψης των πολιτικών αρχηγών στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης: «Ο κ. Μιχαλολιάκος, ως αρχηγός κόμματος εκλεγμένου στη Βουλή, θα έρθει στη Θεσσαλονίκη για την ΔΕΘ. Εάν ζητήσει να με συναντήσει, ας έρθει για να καταλάβω τι σόι άνθρωπος είναι», είπε ο Δήμαρχος, οι σχέσεις του οποίου, να σημειώσω, δεν είναι και οι καλύτερες με την Χρυσή Αυγή, αφού πολλές φορές με τις δηλώσεις του, βρέθηκε στο στόχαστρο των Χρυσαυγιτών. tovima.gr


----------------------------- --
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 8/03/2012 07:29:00 μμ