[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΣΗ... ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΥΛΟΤΟΜΗΣΗ ΑΠΟ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΟ...!

«Μπάτε σκύλοι αλέστε» τα σύνορα… Δε φτάνουν τα τόσα και τόσα προβλήματα που μας δημιουργούν οι «κακόμοιροι οικονομικοί μετανάστες» που έχουν πλημμυρίσει την πατρίδα μας, έχουμε και τους… εισαγόμενους, οι οποίοι μπαίνουν από τα σύνορα, κάνουν τη βρωμοδουλειά τους και φεύγουν!

Αυτή τη φορά το πρόβλημα έγκειται στην παράνομη υλοτόμηση δέντρων από αλλοδαπούς, που καταγράφεται το τελευταίο χρονικό διάστημα στο Γράμμο, και που έχει σοβαρότατες επιπτώσεις στο περιβάλλον και στη ζωή των κατοίκων των γύρω περιοχών.

Σχετικές δηλώσεις για το σοβαρότατο αυτό ζήτημα έκανε ο Δήμαρχος Νεστορίου Καστοριάς: «Είναι διαπιστωμένο και είναι σίγουρο ότι υφίσταται παράνομη υλοτομία από Αλβανούς, οι οποίοι εισέρχονται από την πλευρά των συνόρων του Τριλόφου του Μονοπύλου, από σημεία δηλαδή τα οποία δεν έχουμε εύκολη πρόσβαση από την δική μας την πλευρά. Είχαν κάνει δρόμο παλαιότερα και ανέβαιναν με τα ζώα, τώρα και με μηχανήματα και υλοτομούν Ελληνικές περιοχές αδιακρίτως χωρίς να υπάρχει ούτε μελέτη ούτε σεβασμός».

Τι κάνει το «ελληνικό» κράτος για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα; Το σύνηθες: τα στραβά μάτια, παρότι ο δήμαρχος του Νεστορίου υποδεικνύει τα σημεία από τα οποία μπαινοβγαίνουν οι λαθροεισβολείς κι είναι εύκολη δουλειά πλέον ο έλεγχός τους. Αλλά, όποιος δε θέλει να ζυμώσει… xryshaygh.com

--------------------------------
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 8/10/2012 09:22:00 μ.μ.