[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΧΟΛΕΙΑ Η ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ ΣΤΗ ΣΟΜΑΛΙΑ ΓΙΑ ΔΕΚΑΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΔΩΔΕΚΑΧΡΟΝΑ... ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ...!!!


Η Αλ Κάιντα σε συνεργασία με την οργάνωση Αλ Σαμπάμπ, που δρα στη Σομαλία, έχουν ιδρύσει σχολεία για τρομοκράτες με φοιτητές μελλοντικούς καμικάζι.

Σύμφωνα με την Daily Mail, παιδιά από τη Σομαλία ηλικίας έως δέκα ετών απάγονται και στη συνέχεια υπόκεινται σε πλύση εγκεφάλου για να διδαχθούν να μισούν την Δύση. Μάλιστα για να σκληραγωγηθούν περισσότερο αλυσοδένονται στα κρεβάτια τους, ενώ τα μέλη της οργάνωσης τους διδάσκουν τα πάντα σχετικά με τις επιθέσεις αυτοκτονίας και τα πείθουν ότι αν σκοτωθούν θα πάνε στον παράδεισο.

Φωτογραφίες των παιδιών με τα πόδια τους δεμένα με αλυσίδες, αποκάλυψε ο ειδικός σε θέματα τρομοκρατίας Νιλ Ντόιλ, ο οποίος κατάφερε να μιλήσει με έναν από τους «καθηγητές», ο οποίος βέβαια υποστήριξε ότι τα παιδιά δένονται γιατί δεν κάνουν τα μαθήματά τους.

Σύμφωνα με τον Ντόιλ τα «σχολεία» για τρομοκράτες είναι δείγμα ότι «η Αλ Σαμπάμπ στρέφεται στις απαγωγές και την κράτηση παιδιών ώστε να παράγει περισσότερους στρατιώτες και καμικάζι».

[Πηγή: Πρώτο Θέμα]

--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 8/13/2012 11:36:00 μ.μ.