[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΣΧΗΜΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.... ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΚΑΛΕΙ ΤΟ ΣΥΣΜΕΔ...!!!

ΣΥΣΜΕΔ και onalert καλούν τους στρατιωτικούς σε "επανάσταση"!!! Όχι επειδή κινδυνεύει η εθνική ασφάλεια της χώρας... Ούτε επειδή χάθηκε η εθνική κυριαρχία... Αλλά μόνο λόγω των μισθών τους...!!!


Με έναν τίτλο για γέλια και για κλάμματα και ένα κατάπτυστο κείμενο εντός, το γνωστό onalert μας παρουσίασε σήμερα την πρωτοβουλία του ΣΥΣΜΕΔ να καλέσει άπαντες τους στρατιωτικούς σε μια ροζουλί επανάσταση, οπου με μπροστάρηδες τους συνδικαλιστές θα λυθούν μαγικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν...

Ετοιμάζεται μεγάλη κινητοποίηση στρατιωτικών ενάντια στις "επεμβάσεις της τρόϊκας στην Άμυνα"

Για “αλλοίωση” του σκληρού πυρήνα της Εθνικής Άμυνας κάνουν λόγο πλέον οι στρατιωτικοί ,οι οποίοι ετοιμάζονται να εκφράσουν ενεργά την διαφωνία τους στα νέα μέτρα που ετοιμάζεται να επιβάλει η τρόϊκα μέσω της κυβέρνησης.

Ο ΣΥΣΜΕΔ οργάνωσε μια πρώτη συνάντηση αντιπροσωπείας του με ενώσεις - φορείς αποστράτων “για συντονισμό και κοινή δράση στην επερχόμενη σχεδιαζόμενη λαίλαπα σε βάρος των εν ενεργεία και εν αποστρατεία στρατιωτικών, ερήμην τους”,όπως λέει σε ανακοίνωσή του στην οποία επισημαίνει:

“Η συζήτηση διεξήχθη σε πολύ φιλικό και συναδελφικό πλαίσιο, με ανάδειξη των επικείμενων αλλαγών που φέρεται να προωθούνται από τους Τροϊκανούς δυνάστες, όπως τουλάχιστον αυτά διαρρέονται στα ΜΜΕ και δεν διαψεύδονται από οποιαδήποτε επίσημη πηγή, που θα πλήξουν τόσο τους εν ενεργεία όσο και τους εν αποστρατεία Έλληνες στρατιωτικούς.

Σχεδιάστηκε το πλαίσιο κινήσεων, το οποίο θα οριστικοποιηθεί σε συνεχόμενες συσκέψεις με ευρεία συμμετοχή, το προσεχές μέλλον, οπότε και θα ανακοινωθεί, επακριβώς η ημερομηνία και ο τόπος, όπου θα εκπληρωθεί το Συνταγματικώς κατοχυρωμένο δικαίωμα του ειρηνικώς συνέρχεσθαι, για όλους τους Έλληνες πολίτες.

Τονίστηκε ότι σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε, που φέρεται να αλλοιώνεται ο σκληρός πυρήνας των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων με στοχευμένες έξωθεν κινήσεις, χωρίς ιδιαίτερη αντίδραση εσωτερικών παραγόντων, σε βάρος του βασικού πολλαπλασιαστή ισχύος τους, του προσωπικού τους, τόσο του ενεργού όσο και του έφεδρου, κρίνεται αναγκαία η συμπόρευση εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελεχών για ένα ηχηρό και δυναμικό παρών αγανάκτησης:

Για να διατηρηθεί το ηθικό των στελεχών των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων ισχυρό.
Για να μην αλλοιωθούν οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.
Για να μη σβήσει η αξιοπρέπειά μας.
Για να κοιτάμε τα παιδιά μας, τις επόμενες γενιές των στρατιωτικών και τους Έλληνες πολίτες στα μάτια και να νοιώθουν περήφανοι για εμάς.
Για να αντιμετωπίσουμε ενωμένοι και δυνατοί τη νέα επίθεση που έρχεται.
Επειδή δεν περιμένουμε από κανέναν τίποτα.

Προσκαλούμε τους εν ενεργεία συναδέλφους μας να ενημερώνονται, και να ενημερώνουν όσους δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, συνεχώς”.

Τι προκύπτει; Ότι η ηγεσία του ΥΕΘΑ θα περάσει πολύ δύσκολα αυτό το φθινόπωρο.


Να ξεκαθαρίσουμε καταρχήν οτι σαν ELNEWS υποστηρίζουμε σταθερά τους στρατιωτικούς και σε καμια περίπτωση δεν είμαστε υπερ της μείωσης των μισθών, κάθε άλλο μάλιστα... Εδώ όμως διακρίνεται μια παγίδα που απο καιρό φωνάζουμε: ο συνδικαλισμός -που ειδικά στη χώρα μας αποδείχτηκε απο άχρηστος εώς επικίνδυνος- έχει βάλει στόχο να εισχωρήσει στις ΕΔ με απώτερο σκοπό να συνεισφέρει τα μέγιστα στη διάλυσή τους.

Εμείς λοιπόν απο την πλευρά μας καλούμε τους στρατιωτικούς να μην πέσουν σε αυτή την παγίδα, οφείλουν να θυμηθούν τους προγόνους μας οι οποίοι πολέμησαν για μια ελεύθερη και περήφανη Ελλάδα. Κι αν αποφασίσουν να κάνουν επανάσταση να την κάνουν για ιερό σκοπό: για το Έθνος και την ιστορία μας, όχι για το προσωπικό τους συμφέρον...

Όσον αφορά τη συντονισμένη προσπάθεια των ροζ επαναστατών που παρουσιάζονται ως ''η μόνη λύση'', αλλά και των συνεργατών προβοκατόρων που τολμούν να δηλώνουν ξεκάθαρα υπερ των περικοπων των αμυντικών εξοπλισμών, δείχνοντάς τους ως υπαίτιους για τις (απαράδεκτες) μειώσεις μισθών, να είναι σίγουροι πως δεν θα τους περάσει...

ELNEWS - HELLENIC PRIDE


--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 8/15/2012 08:00:00 μ.μ.