[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΜΑΣ..!!! ΨΥΧΑΚΙΑΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΧΟΙΡΟΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ...!!!


ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΡΙΝΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΤΕΧΝΗΣ ΣΤΟ ΑΜΒΟΥΡΓΟ... ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΕΜΑΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, (ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ") ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΣΥΓΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ: 

Χοίροι που γρυλίζουν και τρέχουν πάνω στη σκηνή; Ένα κοινό, το οποίο παρακολουθεί ένα τεράστιο «γλυκό» στο σχήμα της Ελλάδας από χοιροτροφή; Τι επιτέλους συμβαίνει στο θέατρο Καμπνάγκελ;

Την Πέμπτη ξεκινά εκεί το «Διεθνές Θερινό Φεστιβάλ», το οποίο μέχρι τις 25 Αυγούστου θα αναφέρεται στο θέμα της οικονομίας και της ανάπτυξης. Χορός, θέατρο, μουσική και δρώμενα: Οι καλλιτέχνες ταξιδεύουν από όλο τον κόσμο για να παρουσιάσουν τις δουλειές τους. Μεταξύ αυτών και ο Σαντιάγκο Σέρα, 46 ετών. Ο ισπανός καλλιτέχνης πετά την Ελλάδα βορά στους χοίρους.

Η Μorgen Post εξηγεί το σκεπτικό του δρώμενου.

Τι ακριβώς συμβαίνει εδώ; Ξεκινά το βράδυ του Σαββάτου στις 6: δέκα χοίροι θα ορμήσουν στην τροφή τους. Αυτή θα βρίσκεται στο επονομαζόμενο κέντρο του φεστιβάλ σε ένα τεράστιο μαύρο σκέπαστρο – χοιροτροφή στο σχήμα της Ελλάδας, μεγέθους 10 επί 10 μέτρων. Τα ζώα προέρχονται από το «Arche Warder”, ένα ζωολογικό κήπο στο Σλέσβιχ Χόλσταϊν και για μία μέρα έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο Καμπνάγκελ. «Είναι συνηθισμένα στην κοσμοσυρροή», δήλωσε μια εκπρόσωπος. Επομένως όλα καλά από το μέτωπο των χοίρων.

Τι συμβαίνει όμως; Ο Σαντιάγκο Σέρα είναι διάσημος για τις κραυγαλέες και προκλητικές δουλειές του. Θα προσεγγίσει το άβολο και περίπλοκο θέμα «Οικονομική και δημοσιονομική κρίση» με το δικό του μοναδικό τρόπο: Οι χοίροι παριστάνουν συμβολικά τις χώρες, οι οποίες αυτή τη στιγμή αναδεικνύονται από τις ειδήσεις, όταν πρόκειται για το ευρώ: η Πορτογαλία, η Ιταλία, η Ελλάδα, η Ισπανία, σε συντομογραφία “P.I.G.S.” (χοίροι στα αγγλικά) – οι «δημοσιονομικοί παραβάτες» θα φάνε τους εαυτούς τους.

Πότε μπορεί να το δει κανείς; Τα ζώα θα βρίσκονται μόνο για ένα βράδυ εδώ (11.8). Αυτό που θα περισσέψει από την Ελλάδα θα μπορεί κανείς να το δει τις υπόλοιπες μέρες (12.8, 14-19.8, 22-25.8) από τις 7 το απόγευμα. Καλή όρεξη. tovima.gr

------------------------------
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 8/09/2012 09:22:00 μ.μ.