[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ...;;; ΤΡΟΜΚΡΑΤΕΣ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΙΙΤΩΝ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ...!!!

Τρομοκράτες στη Συρία κρέμασαν ένα μικρό παιδί μιας οικογένειας Σιιτών αφού πρώτα σκότωσαν όλα τα μέλη της, αναφέρουν ακτιβιστές ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο Ιράκ, όπως δημοσιεύει το ιρανικό πρακτορείο FNA.

Σύμφωνα με την ειδησεογραφική πύλη του Ιράκ, Qanon, Ιρακινοί ακτιβιστές των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων δήλωσαν ότι ένοπλες ομάδες ανταρτών επιτέθηκαν στην οικία μιας Ιρακινής οικογένειας στη γειτονιά Seyede Zainab της πρωτεύουσας της Συρίας, Δαμασκό, σκότωσαν όλα τα μέλη της οικογένειας και απαγχόνισαν το τελευταίο, μικρό παιδί τους.

Οι εικόνες της βαρβαρότητας των ανταρτών έκαναν την εμφάνισή τους τις τελευταίες ημέρες και είναι αποκαλυπτικές του τρομοκρατικού χαρακτήρα και των πράξεων εγκλημάτων πολέμου των αγωνιστών της αντιπολίτευσης της Συρίας, αναφέρει το δημοσίευμα.

Σαουδάραβας κληρικός: να μην δημοσιεύονται φωτογραφίες

Εντωμεταξύ ο Σαουδάραβας Ουαχάμπι κληρικός Μοχάμαντ αλ Αρίφι, ζήτησε από τις ένοπλες ομάδες της Συρίας να αποτρέπουν τη διαρροή των φωτογραφιών και των επιθέσεών τους κατά του συριακού στρατού και των αμάχων.

Σε σελίδα του Twitter, ο Αρίφι ζήτησε από τις ανταρτικές ομάδες να συνεχίσουν τις επιθέσεις τους και τον εκφοβισμό του συριακού λαού, αλλά να αποφεύγουν τη μετάδοση φωτογραφιών ή βίντεο των ενεργειών τους αυτών.

Παρόμοιο έγκλημα- αναφέρει το δημοσίευμα- έγινε την περασμένη εβδομάδα, όπου οι τρομοκράτες της Συρίας,εκτέλεσαν βάναυσα 15 αμάχους στη βορειοδυτική πόλη του Χαλεπίου με την κατηγορία της υποστήριξης τους στην κυβέρνηση του Μπασάρ αλ Άσαντ.

Οι τρομοκράτες- μέλη του λεγόμενου 'Ελεύθερου Συριακού Στρατού' επιτέθηκαν κατά της οικογένειας Αλ Μπέρι στην συνοικία Bab al-Neirab στο Χαλέπι, που ήταν γνωστή για τις φιλοκυβερνητικές της θέσεις και απήγαγαν 15 μέλη της οικογένειας, τα οποία εκτέλεσαν σε ένα τοπικό σχολείο. echedoros-a.gr

--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 8/07/2012 07:40:00 μ.μ.