[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΣΤΗ ΒΟΝΙΤΣΑ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΣΗΚΩΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΞΥΛΟ ΔΥΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ

Θύματα ξυλοδαρμού από αγνώστους έπεσαν δύο νεαροί Πακιστανοί στο σπίτι όπου διέμεναν στη Βόνιτσα.

Το σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε χθες το βράδυ, όταν οι δράστες, ο αριθμός των οποίων δεν έχει διευκρινιστεί, εισέβαλαν στην οικία όπου έμεναν οι Πακιστανοί και άρχισαν να τους χτυπούν με γροθιές, κλοτσιές αλλά και καδρόνια που κάποιοι εξ αυτών είχαν στα χέρια τους.

Αμέσως μετά τον ξυλοδαρμό, σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress, οι άγνωστοι εξαφανίστηκαν, ενώ οι τραυματισμένοι μετανάστες άρχισαν να καλούν σε βοήθεια, για να μεταφερθούν στη συνέχεια στο νοσοκομείο της Πρέβεζας, όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου, με χτυπήματα στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματός τους.

Αστυνομικοί βρίσκονται στο νοσοκομείο, ώστε να πάρουν καταθέσεις από τα θύματα, ενώ σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών. Η επίθεση εκ πρώτης όψεως φαίνεται πως έχει ρατσιστικά κίνητρα.

Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό επίθεσης εις βάρος μεταναστών. Πριν από λίγους μήνες άγνωστοι είχαν βάλει φωτιά σε οικία όπου διέμεναν μετανάστες στη Ναύπακτο.
agriniopress.gr

--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 8/13/2012 08:40:00 μ.μ.