[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΑΥΣΤΡΑΛΟΙ ΜΕ ΑΕΡΟΒΟΛΟ, ΓΚΛΟΠ ΚΑΙ ΣΤΙΛΕΤΟ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ...!!!

ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΥΠΟΠΙΘΗΚΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΓΓΛΕΖΩΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ...

Κατασχέθηκαν ένα αεροβόλο όπλο και ένα στιλέτο μήκους 18 εκατοστών... Συνελήφθησαν στο Αργάσι Ζακύνθου, από αστυνομικούς, τρεις υπήκοοι Αυστραλίας ηλικίας 24,22 και 24 ετών για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών σε βάρος δύο Ελλήνων ηλικίας 23 και 33 ετών, χρησιμοποιώντας κατά περίπτωση ένα πτυσσόμενο στιλέτο, αεροβόλο πιστόλι και πτυσσόμενη μεταλλική ράβδο.

Όπως καταγγέλθηκε, οι τρεις υπήκοοι Αυστραλίας αρχικά διαπληκτίστηκαν λεκτικά με τους δύο Έλληνες έξω από ένα εστιατόριο-μπαρ στο Αργάσι Ζακύνθου και στην συνέχεια οι δύο 24χρονοι Αυστραλοί, προκάλεσαν σωματικές βλάβες στον 33χρονο και ο 22χρονος Αυστραλός στον 23χρονο.

Ειδικότερα ο ένας 24χρονος Αυστραλός πυροβόλησε στο πρόσωπο με πλαστικά σφαιρίδια αεροβόλου όπλου και ο άλλος 24χρονος με πτυσσόμενη μεταλλική ράβδο στο χέρι τον 33χρονο, ενώ ο 22χρονος Αυστραλός χτύπησε με το πτυσσόμενο στιλέτο τον 23χρονο ημεδαπό στον ώμο.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων υπήρξε άμεση με αποτέλεσμα να συλληφθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα οι τρεις υπήκοοι Αυστραλίας στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν το αεροβόλο όπλο και το στιλέτο.

Οι δύο Έλληνες οδηγήθηκαν στο Νοσοκομείο Ζακύνθου προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 8/07/2012 07:50:00 π.μ.