[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΒΙΝΤΕΟ: ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ...!

Όλα ξεκίνησαν αργά το βράδυ όταν μια παρέα νεαρών πέρασε από τη συμβολή των οδών Καστρινάκη και Σμπώκου, όπου είχε συγκεντρωθεί μια ομάδα Πακιστανών -οι οποίοι μένουν σε παρακείμενο σπίτι- και άρχισαν να λογομαχούν. Τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν και σε λίγα λεπτά ο πολυσύχναστος αυτός δρόμος του Ηρακλείου μετατράπηκε σε εμπόλεμη ζώνη.

Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στο Ηράκλειο Κρήτης ανάμεσα σε Έλληνες και αλλοδαπούς, πακιστανικής υπηκοότητας.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι όλα ξεκίνησαν όταν μια παρέα νεαρών άρχισε να λογομαχεί με μια ομάδα Πακιστανών στη συμβολή των οδών Καστρινάκη και Σμπώκου. Τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν και μέσα σε λίγα λεπτά ο δρόμος μετατράπηκε σε «εμπόλεμη» ζώνη.

Επιτόπου έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας, με τα πνεύματα να ηρεμούν προς το παρόν, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα σημειώθηκε νέα ένταση όταν ένας Πακιστανός άρχισε να προκαλεί φθορές σε σταθμευμένο αυτοκίνητο. Ο ιδιοκτήτης του οχήματος ζήτησε τον λόγο και επιτέθηκε στον αλλοδαπό, ο οποίος σωριάστηκε αιμόφυρτος στο έδαφος.

Περίοικοι κάλεσαν εκ νέου την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, την ώρα που στην περιοχή επικρατούσε πανδαιμόνιο από τις συνεχείς αντεγκλήσεις και αλληλοκατηγορίες των εμπλεκόμενων πλευρών.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, την ίδια στιγμή που αστυνομικοί οδηγούσαν στο τμήμα τον άνθρωπο που τον τραυμάτισε. Στο σημείο παρέμειναν για αρκετή ώρα ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας.

Προανάκριση διενεργεί το Άστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου.


-------------------------------



--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 8/12/2012 11:36:00 π.μ.