[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΥΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ... ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑΝΤΖΕΣ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΖΑΧΑΡΟΤΕΥΤΛΑ!


Στα πλαίσια των προεκλογικών δεσμεύσεων και εξαγγελιών του Αρχηγού και Γ.Γ της Χρυσής Αυγής Ν.Μιχαλολιάκου, για έμπρακτη στήριξη του κινήματος σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια σε ελληνικές οικογένειες, η δράση πλέον δεν σταματά στη διανομή τροφίμων, τράπεζα αίματος κλπ απο μέλη της χρυσής αυγής. Επεκτείνεται όπου χρειαστεί, και συγκεκριμένα και σε επισκευές τοπικών οδικών δικτύων.

Μετα απο εκλίσεις κατοίκων στην ορεινή Χρυσοβίτσα Ιωαννίνων του δήμου Μετσόβου σε μέλη της χρυσής αυγής, προημερών μαζί με κατοίκους στο χωριό επισκευάστηκαν αρκετοί δρόμοι του χωριού.


Εδω πρέπει να σημειωθεί οτι τα μέλη της Χρυσής Αυγής για να επισκευάσουν τους δρόμους της Χρυσοβίτσας χρησιμοποίησαν μέχρι και δικά τους μηχανήματα μικρού τύπου (bobcat).


Το γεγονός αυτό έφερε μεγάλη ανακούφιση σε πολλές οικογένειες, αφού η Χρυσοβίτσα είναι ενα ορεινό χωριό και το φθινόπωρο και ο χειμώνας, ξεκινούν  από νωρίς, με βροχοπτώσεις ακόμα και χιόνια (όπως και αυτές τις μέρες) .


Πολλοί  κάτοικοι του χωρίου τώρα, θέλοντας να ευχαριστήσουν τα μέλη της Χρυσής Αυγής τους απένειμαν τον τίτλο της ΜΟΜΑ (!!) , και αυτό γιατί  τα μέλη της Χρυσής Αυγής αυτές τiς μέρες εργαζόταν με φόρμες παραλλαγής.

Αν τώρα κάποιοι δύσπιστοι έχουν αμφιβολίες για την δράση αυτή που έλαβε χώρα στη Χρυσοβίτσα Ιωαννίνων του δήμου Μετσόβου, μπορούν να απευθυνθούν στον αγαπητό δήμαρχο Μετσόβου, ο οποιός και ευχαρίστησε τα μέλη της Χρυσης Αυγής για αυτήν την έμπρακτη στήριξη στο δήμο Μετσόβου .

iasonmpimpos.blogspot.gr

--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 8/13/2012 06:34:00 μ.μ.