[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ...;;; ΕΙΝΑΙ...;;; ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟ ΠΟΥ ΡΗΜΑΖΕ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ...!!!

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις (4) περιπτώσεις διαρρήξεων και μια (1) απόπειρα σε καταστήματα-γραφεία της Καβάλας

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 22χρονου αλλοδαπού για διακεκριμένες κλοπές.

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από ενδελεχείς έρευνες του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, τέσσερις (4) περιπτώσεις διαρρήξεων και μια (1) απόπειρα σε καταστήματα – γραφεία ιδιωτικής επιχείρησης, στην πόλη της Καβάλας.

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 22χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Γεωργίας, για διακεκριμένες κλοπές, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τη διερεύνηση τυχόν εμπλοκής του και σε άλλες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, έρευνες των παραπάνω αστυνομικών, προέκυψε ότι ο δράστης, την 11/12-6-2011, εισήλθε, με την ίδια μεθοδολογία, σε δύο καταστήματα και σε δύο γραφεία ιδιωτικής επιχείρησης στην Καβάλα. Από τα τρία εξ αυτών αφαίρεσε δύο τηλεοράσεις, μια φωτογραφική μηχανή, έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, δύο (2) οινοπνευματώδη ποτά, διάφορα αναψυκτικά και το χρηματικό ποσό των 40 Ευρώ, ενώ από το τέταρτο δεν κατάφερε να αφαιρέσει οτιδήποτε. Επίσης αποπειράθηκε να εισέλθει σε ένα ακόμη κατάστημα της Καβάλας, χωρίς όμως να ολοκληρώσει την πράξη του.

Ο δράστης δε συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα αποσταλεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 8/06/2012 08:46:00 μ.μ.