[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ... ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ!


«Επαγγελματική»  διάρρηξη με πλούσια λεία έκαναν  μέσα σε δευτερόλεπτα σε ένα  κοσμηματοπωλείο στο Αμύνταιο της Φλώρινας τέσσερις κουκουλοφόροι, ένας από τους οποίους κρατούσε όπλο έτοιμος να πυροβολήσει αν εμφανίζονταν αστυνομικοί!

Οι άγνωστοι δράστες ήταν εφοδιασμένοι με όλα τα απαραίτητα εργαλεία. Αρχικά έκοψαν με σιδηροκόφτη ένα κομμάτι του προστατευτικού ρολού ασφαλείας και στη συνέχεια γκρέμισαν τη βιτρίνα της εισόδου του κοσμηματοπωλείου με μια βαριοπούλα. Οι τρεις από αυτούς μπήκαν μέσα και άρπαξαν με γρήγορες κινήσεις όσα κοσμήματα, χρυσαφικά και ρολόγια υπήρχαν στις προθήκες.

Αν και  το σύστημα συναγερμού ήχησε,  οι κακοποιοί πρόλαβαν να εξαφανιστούν  με άγνωστο μέσο, προτού φτάσουν  τα περιπολικά στην περιοχή!  Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν  το χώρο δεν αποκλείουν το  ενδεχόμενο να πρόκειται για  τους ίδιους που είχαν λεηλατήσει  ένα άλλο κοσμηματοπωλείο στην πόλη στις 7 Δεκεμβρίου 2011, αλλά δεν κατάφεραν να παραβιάσουν το χρηματοκιβώτιο όπου φυλάσσονταν τα μεγάλης αξίας χρυσαφικά.

protothema.gr


----------------------------- 



--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 8/02/2012 04:11:00 μμ