Δειτε τι αποφάσισαν για το Πολεμικό Ναυτικό...



Σύμφωνα με σήμα του Α/ΓΕΝ Γ.Γιακουμάκη, φαίνεται ότι αποφασίστηκε η μείωση των μερίδων φαγητού για το προσωπικό του Πολεμικού Ναυτικού, γεγονός που προκάλεσε σάλο...Όπως αναφέρεται στο σήμα προς όλες τις υπηρεσίες του Πολεμικού Ναυτικού, από την 1η Μαρτίου εντός των μονάδων του θα σιτίζονται μόνο το στρατεύσιμο προσωπικό και όσοι έχουν βάρδια, καθώς θα διατίθενται πλέον μόνο 313 μερίδες φαγητού, τη ίδια στιγμή που το πλήρωμα μιας φρεγάτας υπολογίζεται στο κάτι λιγότερο από 200 άτομα. 

ΟυσιασΣτην ουσία, καταργείται το μέτρο που είχε ληφθεί το 2010 με απόφαση του τότε υπαρχηγού ΓΕΝ Νίκου Κρυονερίτη, σύμφωνα με το οποίο είχε αποφασιστεί να μπορούν να σιτίζονται τουλάχιστον το μεσημέρι ακόμη και όσοι από το προσωπικό των μονάδων δεν είχαν υπηρεσία. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο αριθμός των στελεχών του Πολεμικού Ναυτικού που παρέμεναν στην υπηρεσία τους για το μεσημεριανό ήταν πάρα πολύ μεγάλος. Το ίδιο συνέβη και στον στρατό και στην ΠΑ, όπου προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια ένδειξη για "κόψιμο" μερίδων.