[ΕΓΕΡΣΙΣ2] Νέα καραγκιοζιλίκια απο το ΚΚΕ.

Συνεχίζονται τα καραγκιοζιλίκια απο τον Περισσό .
Μετά την γελοία ανακοίνωση κάποιων "δηθεν" επαναστατών ΕΟ 1821 (έλεος) ή οποία δημοσιεύτηκε στο "έγκυρο" ΖΟΥΓΚΛΑ πήραν φόρα στο ΚΚΕ .
Εμείς θυμίζουμε και την άλλη παλιά προκήρυξη όταν σκοτώθηκε ένας Αφγανός απο βόμβα αναρχικών και ο ζούγκλας μιλούσε για Εθνικοσοσιαλιστές τρομοκράτες !!!
Η αλήθεια είναι πως δεν λένε λέξη για τους κυνηγούς μετάλλων γιατί δεν τους παίρνει...

Την έντονη δυσφορία του εκφράζει το ΚΚΕ, το οποίο...
με ανακοίνωσή του αντιδρά κατά των επαναλαμβανόμενων καταστροφών των μνημείων του Άρη Βελουχιώτη.

Πρόκειται για την καταστροφή μνημείων στη Μεσούντα Άρτας και στην Καλοσκοπή Φωκίδας πριν από μερικές ημέρες.

Το ΚΚΕ αποκαλεί τους δράστες ως «φασιστοειδή» επιρρίπτοντας ευθύνες και στις Αρχές για τις οποίες λέει πως δεν πρέπει να αδιαφορούν μπροστά σε τέτοια φαινόμενα.

Σε ανακοίνωσή του αναφέρει: «Το ΚΚΕ καταγγέλλει τα φασιστοειδή που αυτοαποκαλούνται "Ε.Ο. 1821" για την καταστροφή μνημείων του Άρη Βελουχιώτη στη Μεσούντα της Άρτας και στην Καλοσκοπή Φωκίδας. Μάλιστα, η εν λόγω "οργάνωση" με την ανακοίνωσή της απειλεί ανοιχτά το ΚΚΕ και τους αγωνιστές εργάτες.

»Είναι μακριά νυχτωμένοι όσοι νομίζουν ότι οι κομμουνιστές θα σταματήσουν τη δράση τους για το δίκιο του λαού. Ο λαός έχει ακατάλυτους δεσμούς με την ιστορία του ΚΚΕ και τους αγωνιστές που έδωσαν τη ζωή τους παλεύοντας ενάντια στο φασισμό.

»Γι' αυτό σήμερα ένα ισχυρό και χειραφετημένο εργατικό λαϊκό κίνημα, με στόχους ρήξης και ανατροπής, θα απομονώσει και θα στείλει οριστικά τα διάφορα φασιστοειδή στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας, όπου είναι και η θέση τους» καταλήγει το σχόλιο του ΚΚΕ.


--
Ανάρτηση Από τον/την ΜΑΚΙΑΒΕΛΙ στο ΕΓΕΡΣΙΣ2 τη 6/29/2012 02:00:00 πμ