[ΕΓΕΡΣΙΣ2] «Να μη μιλάμε άλλο για δραχμή»

Και μετά ψάχνουμε να βρούμε γιατί πάνε κατά διαόλου οι  μικρομεσαίοι και γιατί έχουν εξαφανιστεί !
Με τέτοια συνδικαλιστική ηγεσία λογικό είναι !
Τσιμουδιά για παραεμπόριο κτλ.

Η νέα κυβέρνηση θα πρέπει να αλλάξει ταχύτητα και αντίληψη για την επιχειρηματικότητα και να προωθήσει δυναμικά τα προγράμματα υποστήριξης των δραστηριοτήτων του ιδιωτικού τομέα, τονίζει...
σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, Βασίλης Κορκίδης.

«Η νέα κυβέρνηση πρέπει να βγάλει από το λεξιλόγιό της δύο λέξεις, τη δραχμή και τις εκλογές. Η δραχμή έχει πλέον μόνο ιστορική αξία και η εκλογική διαδικασία θα πρέπει να μας απασχολήσει ξανά τον Ιούνιο του 2014, όπου θα λάβουν χώρα οι ευρωεκλογές και οι αυτοδιοικητικές εκλογές» επισημαίνει και προσθέτει:

«Η άμεση εφαρμογή του οικονομικού προγράμματος του "Ζαππείου", η προώθηση των 18 βημάτων που έχει προτείνει η Νέα Δημοκρατία, τα 6 σημεία του ΠΑΣΟΚ και οι 3 προϋποθέσεις της ΔΗΜ.ΑΡ. για την επανεκκίνηση της οικονομίας και την ανάπτυξη, από κομματικές προεκλογικές υποσχέσεις αποτελούν πλέον δεσμεύσεις της νέας κυβέρνησης για χιλιάδες νοικοκυριά και επιχειρήσεις».

«Το όποιο "δώρο" παράτασης της δημοσιονομικής προσαρμογής δεχθούμε από τους εταίρους μας», σημειώνει, «η νέα κυβέρνηση οφείλει να το μετακυλήσει στην πραγματική οικονομία και να δοθεί ένα περιθώριο τουλάχιστον έξι μηνών σε όλη την αγορά να ξαναπατήσει γερά στα πόδια της και να μπει τέλος στην "οικονομική βία" που ασκείται στους μη έχοντες φορολογούμενους».

Για τους ανθρώπους της αγοράς, η νέα κυβέρνηση δεν έχει το δικαίωμα να αποτύχει, καταλήγει.


--
Ανάρτηση Από τον/την ΜΑΚΙΑΒΕΛΙ στο ΕΓΕΡΣΙΣ2 τη 6/22/2012 02:00:00 πμ