[Greek Alert] Η Βούλα, οι προσκυνημένοι και οι νταβατζήδες.



Ένα απλό κορίτσι του Λαού, η πρωταθλήτρια Βούλα Παπαχρήστου, έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο διαδίκτυο, μια «εξυπνάδα». Από αυτές που λέμε στις παρέες, είτε καλαμπουρίζοντας, είτε για να πειράξουμε ο ένας τον άλλον, είτε για να περάσει η ώρα. (Τι να πούμε και εμείς οι ποντιακής καταγωγής, για τα χιλιάδες… ποντιακά… ρατσιστικά!!! ανέκδοτα).

Από εκεί και πέρα, κινητοποιήθηκε ένας ολόκληρος μηχανισμός – αλυσίδα, καλά στημένος (όπως εξ’ άλλου όλοι οι μηχανισμοί της νέας τάξης):

·         Το Al Jazeera που την «έπεσε» στην Ε.Ο.Ε., ζητώντας άμεσα εξηγήσεις.
·         Από πίσω το Reuters και το CNN, οι οποίοι με τη σειρά τους ζήτησαν εξηγήσεις από την ΔΟΕ!
·         Στη συνέχεια άνθρωποι της ΔΟΕ επικοινώνησαν με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή: «Δεχόμαστε ενοχλήσεις από τα μεγάλα διεθνή δίκτυα για την υπόθεση. Περιμένουμε τις θέσεις σας».
·         Αμέσως μετά η ΔΗΜΑΡ (τρομάρα μας… Δημοκρατική Νεοφιλελεύθερη- Κυβερνητική-Αριστερά) του κυρ-Φώτη, της Ρεπούση και του συνωστισμού, «τοποθετήθηκε» με άψογα και politically correct αντανακλαστικά, εκδίδοντας την παρακάτω ανακοίνωση: «Ρατσιστικό χιούμορ και «αστειάκια» που αφορούν ανθρώπινες ζωές δεν είναι ανεχτά από την ελληνική κοινωνία, δεν μπορούν να ευδοκιμούν στον ελληνικό αθλητισμό. Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή το λιγότερο που μπορεί να κάνει είναι να ανακαλέσει τώρα την κυρία Βούλα Παπαχρήστου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Βλέποντας από την τηλεόραση τους Ολυμπιακούς Αγώνες ας κάνει όσα άθλια «αστεία» θέλει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σίγουρα, όμως, δεν μπορεί να εκπροσωπεί την Ελλάδα στο Λονδίνο».
·         ΟΙ κύριοι της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής πανικοβλήθηκαν και μάλιστα πρόεδρος της Ε.Ο.Ε., Σπύρος Καπράλος, αρνήθηκε να πάρει θέση για το θέμα
·         Ο ΣΕΓΑΣ εξέδωσε αμέσως ανακοίνωση, ώστε να μη βρεθεί εκτεθειμένος. Η Βούλα Παπαχρήστου, είναι τελειωμένη.
·         Εταιρείες (Αdidas, Samsung κτλ), που χορηγούσαν την Βούλα Παπαχρήστου ενόψει των Αγώνων, «έσπασαν» τα συμβόλαια συνεργασίας.
·         Ταυτόχρονα, το σύστημα «κατασκευάζω φασίστες για να κατασκευάσω αντιφασίστες», λειτούργησε τέλεια: Όπως ο ποντικός τσιμπάει το τυράκι στη φάκα. Δεδομένου του κενού χώρου που δημιουργήθηκε και επειδή αυτός ο χώρος παράγει… ψηφουλάκια, προσέτρεξαν να τον συμπληρώσουν, τόσο οι υμνητές του Αδόφλου, με μια «οργίλα ερώτηση» στο Κοινοβούλιο της ντροπής όσο και οι καλοπληρωμένοι υπάλληλοι του Foundation for Democracy του George Soros, τρόφιμοι των ΜΚΟ και των «Επαναστατικών Εταιριών Περιορισμένης Ευθύνης Ltd».

Τα μηνύματα λοιπόν που έστειλαν και στέλνουν, εντός και εκτός συνόρων, όλοι οι εμπλεκόμενοι νεοταξίτες, είναι… κατά περίπτωση:
·         Διεθνή αφεντικά, (τοκογλύφοι, νεοταξίτες, μισθοφορικοί στρατοί κλπ): «Βουλώστε το ραγιάδες. Και χρωστάτε και ξεπουλιέστε και είστε ξεφτίλες. Απαγορεύεται να λέτε, ακόμη και εξυπνάδες».
·         Πολιτικάντηδες, νενέκοι, προσκυνημένοι, αυτοί που κάνουν από τον Μαυροκορδάτο και τον Κωλέτη τη βρώμικη δουλειά σε αυτόν τον τόπο: «Ναι αφεντικά, θα την εξαφανίσουμε από το χάρτη την άθλια ρατσίστρια. Στείλτε κανα ευρώ».
·         Τέλος, οι –φα και οι –αντίφα, βρήκαν ξανά δουλειά: Φασίστρια οι μεν, πατριώτισσα η δε. (Τώρα, γιατί μια «εξυπνάδα» που ειπώθηκε στο διαδίκτυο, είναι φασισμός και ρατσισμός και πότε ιστορικά είχε σχέση ο Πατριωτισμός - αυτός που γέννησε την επανάσταση του 21, όλα τα κοινωνικά κινήματα του τόπου μας, αλλά και την Εθνική Αντίσταση - με τον φασισμό και τον ναζισμό; Και φυσικά πρόκειται για προσομοίωση (simulation),  ενταγμένη στο πλαίσιο της περίφημης δαιμονοποίησης (demonization) του Λαού και της Πατρίδας μας, από τα περίφημα νατοϊκά-χρηματιστηριακά think tanks του Ordine Nuovo. Δείτε σχετική αναφορά ΕΔΩ).
Ηθικόν δίδαγμα, που έλεγαν οι καθηγητές σε εμάς, του παλιού, εξαταξίου Γυμνασίου:
·         Ναι. Μπορείτε ελεύθερα να αποκαλείτε τους Έλληνες: Κωλοέλληνες, μπαταχτσήδες, τεμπέληδες, γουρούνια, απατεώνες, κλέφτες και λωποδύτες. Αυτό δεν είναι ρατσισμός και φασισμός. Είναι politically correct. Απαγορεύεται όμως ρητά να αποκαλείτε με οποιονδήποτε χαρακτηρισμό, όποιον έχει την… τύχη να μην κατέχει ελληνικό διαβατήριο, αλλά να κατοικεί – νομίμως ή παρανόμως – στην Ελλάδα.
·         Ναι. Μπορείτε να ειρωνεύεστε και να λοιδορείτε, ορθόδοξους Παπάδες, Καλογέρους και Καλόγριες, την θρησκεία των Ελλήνων. Αυτό δεν είναι ρατσισμός. Είναι «προοδευτισμός και αντιεξουσιασμός». Απαγορεύεται όμως ρητά, να ειρωνεύεστε και να λοιδορείτε Ραβίνους, Ιμάμηδες και Μουλάδες, οποιαδήποτε θρησκεία, εκτός από τη δική σας. Αυτό είναι ρατσισμός και φασισμός.
·         Ναι. Μπορείτε να ασχολείστε για τους επόμενους μήνες, για το τι λένε οι –φα και οι –αντίφα για την Βούλα. Ξεχάστε την ΕΥΔΑΠ, τα χαράτσια, τις μειώσεις μισθών, τον καθημερινό σας εξευτελισμό. Με την πρώτη ευκαιρία, θα σας δώσουμε άλλο κουβαδάκι για να παίζετε. Και σιγά-σιγά, φροντίστε να ξεχάσετε και το όνομά σας.
Αυτά λοιπόν για το κουβαδάκι που μας έδωσαν να παίξουμε, για μια ακόμη φορά.
Όσο για τον υπογράφοντα, η υπόθεση αυτή, είναι τόσο γνώριμη και τόσο γελοία, που ο μόνος ενδιαφέρον σχολιασμός- που θα μπορούσε να κάνει, είναι σίγουρα αυτός του Στρατηγού, Γεώργιου Καραϊσκάκη. Δείτε τον ΕΔΩ.

Άρθρο του Σταύρου Βιτάλη, Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου.

Πατριωτικό Μέτωπο
Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης

Κεντρικά Γραφεία Αθηνών: Νίκης 33,
10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ. Προέδρου: 6980292626
http://www.pamet.gr  pametopo@gmail.com 

--
Ανάρτηση Από τον/την greekalert στο Greek Alert τη 7/26/2012 10:10:00 μμ