[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΛΙΣΤΑ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΩΝ ΚΑΙ... ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ! ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ...


  Η Δημοτική Αρχή ακολουθώντας την πάγια τακτική της, του αιφνιδιασμού και της εξαπάτησης των Εργαζομένων, περνάει σήμερα 26 – 07 – 2012 στο Δημοτικό Συμβούλιο, Απόφαση για «πλεονάζον προσωπικό»  στον Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.
   
 Επέλεξε στην καρδιά του καλοκαιριού, που οι περισσότεροι εργαζόμενοι έχουν πάρει τις άδειες τους να ολοκληρώσει μετά από 8,5 μήνες, την ΛΙΣΤΑ των «ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΩΝ» με την ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ και άλλων «ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ» βαφτίζοντας τους ως «πλεονάζοντες».
·         Αλήθεια κυρίες και κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Δημοτικής πλειοψηφίας πότε το ανακαλύψατε ότι υπάρχει «ΠΛΕΟΝΑΖΟΝ» ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ;
·         Με ποια κριτήρια, με ποια τεχνικοοικονομική μελέτη και με ποιον Ο.Ε.Υ θα αποφασίσετε, ότι ένας αριθμός εργαζομένων του Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α. «ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ»;
·         Έτσι υπηρετείτε τους πολίτες της Αθήνας, που σας τίμησαν  με την ψήφο τους ;
·         Οι προεκλογικές σας εξαγγελίες για αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τους πολίτες της Αθήνας στον τομέα του Αθλητισμού και του Πολιτισμού που πήγαν ;
    
Αντί  να εκσυγχρονίζετε και να αναβαθμίζετε τις υποδομές και να προσφέρετε όλο και περισσότερες και ποιοτικότερες αθλητικές και πολιτιστικές υπηρεσίες στους πολίτες, κοινωνικά αγαθά που οι σημερινές συνθήκες τα κάνουν πιο απαραίτητα, με τις μέχρι τώρα επιλογές σας και τις πολιτικές σας, τα υποβαθμίζετε και τα συρρικνώνετε διώχνοντας το προσωπικό που τις υποστηρίζει. Και όχι μόνο αυτό, το διώξιμο του προσωπικού θα στερήσει τη δυνατότητα και της στοιχειώδους συντήρησής τους.
    
Το μοντέλο της συγκεντρωτικής διαχείρισης είχε δοκιμασθεί στο παρελθόν και λόγω της παταγώδους αποτυχίας του, δημιουργηθήκαν πιο ευέλικτοι και εξειδικευμένοι υπηρεσιακοί μηχανισμοί μέσω των Οργανισμών.

Τα αποτελέσματα αυτών των πολιτικών σας θα φανούν σύντομα!!!
Αλλά προφανώς αυτό σας αφήνει αδιάφορους!!!
Η  υποβάθμιση και η απαξίωση θα οδηγήσουν τελικά στο κλείσιμο του Οργανισμού!!!

Οι λόγοι είναι προφανείς!!!
    
Συνεπείς θιασώτες και ταπεινοί υπηρέτες της Τρόικα, της γενικότερης μνημονιακής αντίληψης και πρωτοπόροι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στην υλοποίηση των μνημονιακών πολιτικών, σχεδιάζετε σε δεύτερη φάση την απόλυση των εργαζομένων και την παράδοση των εγκαταστάσεων (περιουσία του Αθηναϊκού λαού) στους ιδιώτες κερδοσκόπους που δίνουν και «ΧΟΡΗΓΙΕΣ!!! για να μην ξεχνιόμαστε!!! ».

Το μήνυμα των εθνικών εκλογών μάλλον δεν το ακούσατε!!!

Την καταδίκη από την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού  των μνημονιακών αντιλήψεων και πολιτικών  την πήρατε προφανώς για  «αστείο».

Οι εργαζόμενοι δεν είμαστε διατεθειμένοι να υποστούμε τις συνέπειες των δικών σας καταστρεπτικών επιλογών και πειραματισμών.

ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ  ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ.
ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ  ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ.

ΤΑ Δ.Σ. ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
Ο.Ν.Α. - Δ.Α.Μ.Σ. - ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ-------------------------------
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 7/26/2012 03:42:00 μμ