[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΚΟΜΗ 8 ΑΝΤΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 25 ΠΛΗΝ 5... ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...;;;

ΔΗΛΑΔΗ ΟΣΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΦΕΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ... ΠΟΙΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΜΩΡΕ; ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΕΧΟΥΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ...!


zougla.gr._ Ελεύθεροι αφέθηκαν, μετά τις απολογίες τους, άλλοι οκτώ αντιεξουσιαστές, από του συνολικά εικοσιπέντε, που συνελήφθησαν σε ευρεία αστυνομική επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη, κατηγορούμενοι για μεταξύ τους αιματηρές συμπλοκές.

Οι οκτώ συλληφθέντες, που απολογήθηκαν σήμερα ενώπιον της Ε' ειδικής ανακρίτριας, αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους καταλογίζονται, υποστηρίζοντας ότι δεν έχουν καμία σχέση με τις επιθέσεις που αναφέρονται στη δικογραφία.

Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας επιβλήθηκαν στους πέντε οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης κάθε μήνα σε αστυνομικό τμήμα, ενώ, άλλοι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς όρους. Στον όγδοο, εκτός από τους περιοριστικούς όρους, επιβλήθηκε και χρηματική εγγυοδοσία 3.000 ευρώ.

Χθες, είχαν απολογηθεί οι πρώτοι τέσσερις κατηγορούμενοι και αφέθηκαν ελεύθεροι (οι τρεις με περιοριστικούς όρους), ενώ η διαδικασία των απολογιών θα συνεχιστεί αύριο και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή.

Στο μεταξύ, σήμερα το απόγευμα, ομοϊδεάτες των συλληφθέντων έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση, στην πλατεία Αρχαίας Αγοράς στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια μηχανοκίνητη πορεία προς το αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης, σε ένδειξη συμπαράστασης στους κατηγορούμενους.
-----------------------------
--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 7/06/2012 05:06:00 μμ