[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] Η ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΚΗ ΚΑ ΓΚΕ ΜΠΕ ΑΝΕΛΑΒΕ ΔΡΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΚΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ...!!!

ΕΜΕΙΣ...;;;; ΚΑΘΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΜΑΣΤΕ!

Ο πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο εξέδωσε διάταγμα με το οποίο επιτρέπει στην KGB (διατηρούν την παλιά ονομασία της μυστικής υπηρεσίας τους! Παραδοσιακοί οι τύποι!) να απαγορεύει την έξοδο από τη χώρα οποιουδήποτε βρίσκεται στη μαύρη λίστα της, σε ένα μέτρο που θεωρείται ότι έχει στόχο κυρίως την φιλοδυτική αντιπολίτευση που χρηματοδοτείται από τις δυτικές μυστικές υπηρεσίες.

Οι υπηρεσίες ασφαλείας της Λευκορωσίας έχουν εφεξής το δικαίωμα να βάζουν στον κατάλογο με τους πολίτες της χώρας "στους οποίους απαγορεύεται προσωρινά η έξοδος από τη χώρα" όλους όσοι έχουν τεθεί υπό την επιτήρησή τους, σύμφωνα με το διάταγμα αυτό της 4ης Ιουλίου, το οποίο δημοσιεύτηκε σήμερα στον επίσημο ιστότοπο pravo.by.

Η KGB της Λευκορωσίας ανέλαβε να μπλοκάρει την έξοδο από την χώρα είχε επισήμως το δικαίωμα να απαγορεύει την έξοδο από την χώρα μόνον των ατόμων που είχαν πρόσβαση σε μυστικά του κράτους. Το μέτρο αυτό αποσκοπεί να ενισχύσει την καταστολή της αντιπολίτευσης στη χώρα αυτή, σύμφωνα με Λευκορώσους υπέρμαχους των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Το Μάρτιο είχε ήδη απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα σε πολλούς αντιπολιτευόμενους φιλοδυτικούς, μέλη ΜΚΟ, "δημοσιογράφους" "υπέρμαχους των ανθρωπίνων δικαιωμάτων" κλπ.defencenet.gr

-----------------------------




--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 7/07/2012 07:40:00 πμ