[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΔΟΜΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ... ΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...!!!

Σύμφωνα με την απόφαση της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, που εγκρίθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο, η διαδικασία θα γίνει σταδιακά και με σταθερά βήματα. «Αποφασίστηκε να αρχίσει άμεσα η διαδικασία για τον μετασχηματισμό του ΣΥΡΙΖΑ και του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ σε ενιαίο πολιτικό φορέα, στη βάση των κοινών αποφάσεων, της κοινής δράσης και της κοινής παρουσίας. Είναι προφανές ότι η απόφαση αυτή απαιτεί τόσο γενναίες αποφάσεις όσο και προσεκτικά, σταθερά βήματα» αναφέρει, μεταξύ άλλων, η απόφαση της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής.

Η ανανέωση, όμως, δεν σταματά εδώ. Ακόμη και το όνομα θα αποφασιστεί στο συνέδριο του ενιαίου σχήματος που αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Άνοιξη ή τους πρώτους θερινούς μήνες του 2013. Μόνη προϋπόθεση, σύμφωνα με την απόφαση, είναι «να περιέχει οπωσδήποτε τη λέξη ΣΥΡΙΖΑ, μιας και είναι ένα όνομα καταξιωμένο και αναγνωρίσιμο στην κοινωνία».

 Ωστόσο ο ενιαίος πολιτικός φορέας δεν θα ξεκινήσει από μηδενική βάση αλλά θα είναι ο μετασχηματισμός του ΣΥΡΙΖΑ με ιδεολογικό πλαίσιο αναφοράς τα ντοκουμέντα και την Διακήρυξη του. real.gr
-----------------------------
--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 7/07/2012 02:26:00 μμ