[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΜΠΗΚΕ ΚΑΙ Η ΒΑΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ...!!! ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ... ΑΥΣΤΡΙΑ...!!!


Προκλητικό δημοσίευμα από την τουρκική εφημερίδα Vatan στο θέμα που πρωτοδημοσίευσε μια εφημερίδα της Αυστρίας σχετικά με την Ικαρία. «Το επαναστατικό ελληνικό νησί» είναι ο τίτλος της Vatan που γράφει προκλητικά. « Η Ικαρία , ένα νησί 8000 κατοίκων που αποκόπηκε από την Οθωμανική Αυτοκρατορία , υποστηρίζει πως έχει λήξει η συμφωνία που είχε διάρκεια 100 ετών και θέλει να γίνει έδαφος της Αυστρίας».

 Η συγκεκριμένη αυξάνει την προκλητικότητα της και υπενθυμίζει πως η Ικαρία ήταν Οθωμανικό έδαφος. «Η Ικαρία η οποία είναι δίπλα στη Σάμο, πήρε την ανεξαρτησία της εκτελώντας του Οθωμανούς στρατιώτες το 1912. Μετα από 5 μήνες ανεξαρτησίας , οι κάτοικοι του νησιού υπέγραψαν συμφωνία με την Ελλάδα 100 ετών και έγιναν ελληνικό έδαφος.» γράφει η εφημερίδα που υπενθυμίζει πως η συμφωνία έληξε προχθές και υποστηρίζει πως οι κάτοικοι θέλουν να γίνουν έδαφος της Αυστρίας. onalert.gr (Mανώλης Κωστίδης)


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΚΑΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ: ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΙΚΑΡΙΑΣ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΗΡΥΣΣΟΥΝ ΤΗΝ "ΙΚΑΡΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ"...!

--------------------------------------------------
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 7/19/2012 05:24:00 μμ