[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΧΑΧΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΚΟΚΚΙΝΟΜΠΛΕ.... ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΦΕΟΥΔΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΠΟΤΖΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ!

Ίσως είναι η πρώτη φορά που σε αυτή την κυβέρνηση, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ καταφέρεται εναντίον της. Και έχει μεγαλύτερη σημασία εφόσον είναι και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος.
Αναφερόμαστε φυσικά στον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη που σήμερα έβγαλε ανακοίνωση για τελευταίες επιλογές που έγιναν στην δημόσια διοίκηση από την Νέα Δημοκρατία!
Η ανακοίνωση έχει ως εξής: 
"Η Κυβέρνηση συνεργασίας έχει επωμιστεί, κατ΄ εντολήν της πλειοψηφίας των πολιτών, το έργο της διάσωσης της χώρας και της παραμονής της στον πυρήνα της Ε.Ε.
Είναι αυτονόητο επομένως ότι, πρακτικές και αντιλήψεις που παραπέμπουν στον παλαιοκομματισμό και στο βόλεμα "ημετέρων" σε βάρος της αξιοκρατίας, δεν συνάδουν ούτε με το πνεύμα της συνεργασίας των κομμάτων, που πράγματι αποτελεί μία κατάκτηση, ούτε πολύ περισσότερο με το νόημα της εντολής των πολιτών.
 
Θεωρώ υποχρέωσή μου να υπενθυμίσω τα παραπάνω, τα οποία έθεσα άλλωστε και στην ομιλία μου στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, καθώς υπάρχουν ενδείξεις απομάκρυνσης άξιων στελεχών της δημόσιας διοίκησης σε νευραλγικούς τομείς και αντικατάστασής τους από πρόσωπα που το βασικότερο χαρακτηριστικό τους είναι οι φιλικοί δεσμοί τους με τη Ν.Δ.
 
Ο από κοινού αγώνας μας για τη σωτηρία της χώρας αποκλείει με απόλυτο τρόπο κάθε συμπεριφορά και μεθόδευση που υπαγορεύεται από το θλιβερό κομματικό δόγμα ότι το κράτος είναι ένα φέουδο που πρέπει να κατακτηθεί.
 
Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάει κανείς...".
 
parapolitika.gr


--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 7/25/2012 05:41:00 μμ