[ΕΓΕΡΣΙΣ2] Αιματηρές συμπλοκές κατοίκων του Αιτωλικού και μελών της γνωστής «ευπαθούς» ομάδας έγιναν τις νυχτερινές ώρες στο Αιτωλικό Αιτωλοακαρνανίας

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ !
Συλλαμβάνει μόνο Έλληνες που χρωστούν στο κράτος-κλέφτη και ευνοεί ΦΑΝΕΡΑ και ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ τους αλλοδαπούς εγκληματίες.
ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΔΩΝ ;

Πιο συγκεκριμένα, οι «ευπαθείς» που διαμένουν σε καταυλισμό, κοντά στο Κέντρο Υγείας του Αιτωλικού, πυροβόλησαν με κυνηγετικά όπλα τους κατοίκους  και τραυμάτισαν τρείς. Ο ένας εξ’ αυτών είναι τραυματισμένος σοβαρά, στα πλευρά και στην...
κοιλιακή χώρα, και θα χρειαστεί να νοσηλευτεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
 Αργότερα, οι «ευπαθείς» έκλεισαν το δρόμο μπροστά από το Κέντρο Υγείας (επαρχιακή οδός Αιτωλικού-Αστακού) και άναψαν φωτιές σε κάδους σκουπιδιών με ξερά κλαδιά, ενώ κράδαιναν απειλητικά καδρόνια και σιδεροσωλήνες.
 Στο σημείο αυτό εμφανίστηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες πήραν θέση ανάμεσα στους «ευπαθείς» και στους αγανακτισμένους κατοίκους, που εν τω μεταξύ πλήθαιναν. Στο πλευρό των κατοίκων στάθηκε ο βουλευτής Αιτωλοκαρνανίας της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης.
Δεν μας έκανε καμία εντύπωση που η αστυνομία με διάφορες δικαιολογίες  δεν προχώρησε σε επέμβαση στο «άσυλο» των «ευπαθών», ώστε να συλλάβει τους κουμπουροφόρους που αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν τους κατοίκους του Αιτωλικού.
Στις εντονότατες διαμαρτυρίες των κατοίκων, ο επικεφαλής της αστυνομίας απάντησε ότι περιμένει να… συλλέξει στοιχεία για τους «ευπαθείς» που πυροβολούσαν και θα επέμβει τις… πρωινές ώρες.
Τελικά, όταν έγιναν οι έλεγχοι και οι συλλήψεις (Ω, του θαύματος) τα πειστήρια είχαν εξαφανιστεί! Να τονίσουμε πως τον τελευταίο καιρό οι επιθέσεις από Ρομά σε ηλικιωμένους, οι κλοπές, αλλά και το εμπόριο όπλων και ναρκωτικών έχει γίνει καθημερινό φαινόμενο.



--
Ανάρτηση Από τον/την ΜΑΚΙΑΒΕΛΙ στο ΕΓΕΡΣΙΣ2 τη 8/04/2012 06:40:00 μμ