[ΕΓΕΡΣΙΣ2] Πλησιάζουν εκλογές γι αυτό έγινε η επιχείρηση ''Ξένιος Δίας'';


Πιστεύει κανείς ότι η κατοχική κυβέρνηση Σαμαρά, Μπενύτο, Κουνέλη έχει πρόθεση να λύσει το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης; Εμείς πάντως όχι...Γι αυτό οι μόνες εξηγήσεις που μπορούμε να δώσουμε γι αυτή την ξαφνική επιχείρηση του στρατού κατοχής για τους λαθρομετανάστες είναι ότι ή πλησιάζουν εκλογές ή θα αναγγελθούν σύντομα νέα μέτρα !!! Ένα είναι βέβαιο. Η επιχείρηση αυτή...

 γίνεται για να αποπροσανατολίσει το λαό από κάτι. Είναι οι αποκαλύψεις για το τερατώδες σκάνδαλο του ξεπουλήματος της ΑΤΕ; Ίσως. Μήπως είναι η άνοδος της Χρυσής Αυγής που παίζει ρόλο; Γι αυτό το τελευταίο είμαστε βέβαιοι.

Κι ενώ η κυβέρνηση φοράει τη μάσκα του λαθρομεταναστοφάγου η ψευτοαριστερά της Παπαρρήγα και του Τσίπρα σκούζει για τα δικαιώματα των προστατευόμενων φτηνών εργατικών χεριών της και εγκληματιών που ας μην κοροιδευόμαστε αφήνονται σε λίγες ώρες ελεύθεροι μετά τη προσαγωγή τους όπως άλλωστε έχει γίνει άπειρες φορές στο παρελθόν. Και δωστου ανακοινώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα και πάει λέγοντας.

Τσίμπισαν κι οι κάτοικοι και επαγγελματίες του 6ου Διαμερίσματος και δίνουν συγχαρίκια σε κυβέρνηση και αστυνομία για το έργο τους το οποίο ελπίζουν να συνεχίσει!!! Δηλαδή να τους πιάνουν και να τους αφήνουν μετά από λίγες ώρες για τα μάτια του κόσμου (και τα δικά τους)!!!


Το πρόβλημα δεν θα το λύσει καμιά κατοχική κυβέρνηση και γι αυτό μην έχετε αυταπάτες αδέλφια στο γκέτο.


--
Ανάρτηση Από τον/την Blogger στο ΕΓΕΡΣΙΣ2 τη 8/06/2012 12:08:00 πμ