[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] Η ΙΤΑΛΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕ ΤΣ ΣΟΣΙΑΛ ΜΙΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΛΟΓΩ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ...!!!

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΛΛΙΩΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ...!

Το θέμα του αποκλεισμού της Βούλας Παπαχρήστου έγινε αντικείμενο σύντομου σχολιασμού στη γαλλόφωνη εφημερίδα La Presse του Μόντρεαλ.

Η δημοσιογράφος Σοφί Αγιάρντ στο αθλητικό ένθετο της εν λόγω εφημερίδας με τίτλο «Όχι twitter» αναφέρεται στον αποκλεισμό της Βούλας Παπαχρήστου, λόγω ρατσιστικών σχολίων της τα οποία πραγματοποίησε σε αμφιλεγόμενο τουίτ της, καθώς και στην απόφαση της Ιταλικής Ολυμπιακής Επιτροπής να απαγορεύσει τη χρήση των κοινωνικών μέσων δικτύωσης (facebook twitter) από τους αθλητές της χώρας στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, διαφορετικά αυτοί θα αντιμετωπίσουν πρόστιμο το οποίο θα φτάνει τα 100.000 ευρώ.

Επιπλέον, τονίζεται ότι ενώ είναι πολιτική της Ιταλικής Ολυμπιακής Επιτροπής να ενισχύεται η επικοινωνία των αθλητών με τη χρήση των κοινωνικών δικτύων, θεωρείται ότι η χρήση τους στη διάρκεια των αγώνων μπορεί να αποτελέσει πηγή επιπρόσθετου άγχους. newsbeast.gr

--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 8/01/2012 08:58:00 μμ